: ON
: OFF

A1 Consult

Havne- og vandbygger
Ny online identitet
SE CASE

Responsivt design

Løsningen er selvfølgelig lavet så den passer til alle skærmstørrelser

 

Se løsningen online
 • Design

  A1 Consult har beholdt deres originale grafiske identitet, og det var vores opgave at løfte den ind i et nyt og moderne website. Det er gjort med rene linjer, store åbne rum og fuld fokus på nem navigation.

 • Udvikling

  Prop & Co. har stået for hele udviklingen af hjemmesiden, som er implementeret i WordPress. A1 Consult kan derfor nemt selv redigere deres hjemmeside løbende via et simpelt login.

 • Case feature

  A1 Consult lægger stor vægt på deres referencer. Derfor har vi lavet et særligt univers til netop det. Med tidslinie navigation og et full screen view, har vi lavet en hel unik måde at vise referencer på.

 • Medarbejderpræsentation

  A1 Consult er en forholdsvis lille virksomhed er og stolte af at være ekstremt personlige i deres kommunikation. Derfor har alle medarbejdere fået deres egen præsentationsside.

Costumer reviews slider

 • VOPA EjendomsadministrationDORTE FRIIS, KOMMUNIKATIONSKONSULENT

  “Vores samarbejde med Prop & Co. har været værdifuldt og effektivt, og vi er endt op med en hjemmeside, der både har et moderne look og udstråler professionalisme og seriøsitet.”

  Se case

 • henrikernst.comHENRIK ERNST, STIFTER

  "Prop & Co. med Morten i spidsen, leverer varen hver gang! Han holder hvad han lover, kommer med kreative ideer og leverer topklasse-design.

  Se case