Digitalt kick ass design

Vi støvsuger din branche – ganske enkelt

Eller dvs. det er faktisk ikke så enkelt, men vi gør det, for at levere det bedste af det bedste. Vi skaber unikke online identiteter, men vi famler ikke i blinde. Ved opstart af et nyt projekt, bruger vi masser af tid på researche og analysere en hel masse eksisterende lignende løsninger. Vi tager det bedste og gør det bedre, og tager det dårlige og kaster langt væk. På baggrund af vores analyse er vi klar til at skabe noget unikt.

Jamen det kommer jo an på øjnene der ser?

Ja, det gør det – og de øjne sidder i sidste ende på den person der skal interagere med den digitale platform. Vi skaber ikke løsninger for os selv, og faktisk heller ikke for dig som vores kunde. Løsningerne skal designes og udvikles direkte til slutbrugeren. For det er jo her magien skal opstå. At en bruger konverteres til en kunde. Det er vores ansvar, sammen med dig. En løsning der ikke konverterer er slet ikke nogen “løsning”.

Vi ved en hel masse om hvordan brugere eller besøgende agerer på forskellige online platforme og devices. Vi ved hvordan man som besøgende ikke læser et website, men blot scanner det. Vi ved at du har under 3 sekunder til at sætte en krog i den besøgende som kan fastholde opmærksomheden. Sådan nogle kalder man (sjovt nok) for “hooks”. Derfor handler godt design om meget mere end smukke farver og flotte former. Godt design handler i høj grad om konvertering.

Når det så er sagt, så ligger vores passion i designet. Vi elsker det enkle, det overraskende, det innovative og alt det der gør det hele unikt.

Responsivt design

Når vi laver noget, så skal det fungere på alle devices. En responsiv løsning kan selv tilpasse sig de enheder den læses på. Idag læses op imod 30% af alle hjemmesider på en mobil skærm. Vi designer typisk den samme side/template i 4-5 niveaer af skræmstørrelser. Så ved vi det virker 100% på alle skærme. Helt ned til en mobiltelefon på højkant.