Service

Walking the extra mile!

Vi søger ikke at ‘afslutte’ vores kunder. Vi vil gerne mere – og det kræver at vi går all in, hver gang. Det er altid vores mål at levere noget som er bedre, smukkere og smartere end forventet. Det gør vi af flere grunde: For det første er det den ‘sjoveste’ måde at arbejde på. For det andet giver det nogle langt bedre produkter og for det tredie giver det os selv en langt bedre forretning. Du kan forvente et lille hold af passionerede specialister, der vil dig og dit projekt det aller bedste.

‘Nej’ er også en service

Vi lever af at sælge vores produkter, men ikke for at sælge produkter. Vi tør godt sige pænt ‘nej tak’ til et samarbejde, hvis vi oplever at projektet ikke passer ind. Vi arbejder helst med passionerede mennesker der har noget på hjerte. Dem er der heldigvis rigtig mange af. Når vi engang imellem siger ‘nej’ er det for at fokusere på de, for os, rigtige projekter, men også for at kunden finder det helt rigtige sted at få udviklet sit projekt.

Backup og opdatering

Alle vores løsninger kan sættes i systematisk backup, sådan at vi altid har en komplet version af dit site som ikke kan være mere end 7 dage gammel. Samtidig sørger vi for at systemerne er opdaterede til nyeste version. Det er vigtigt for sikkerheden.