Online markedsføring

Flot hjemmeside, men hvem skal se den? 

Det er vigtigt at få grundstenen på plads. Altså dit website. Det skal spille 100% og det skal det på alle devices og alle tænkelige platforme. Men et website uden besøgende … Så kan det jo være lige meget.

Søgemaskineoptimering, annoncering, social medier og mange flere

Det er bare nogle af de markedsføringsmuligheder der kan skubbe din virksomhed frem via nettet.
Igennem stærke partnerskaber som er specialiseret i netop det, kan vi hjælpe dig hele vejen.
Kontakt os, så vi kan ligge en strategi for din online markedsføring.

Det er ikke alle der skal kaste penge efter søgemaskinerne

For manges vedkommende handler markedsføring på nettet ikke om søgemaskineoptimering og annoncering på nettet. Måske har du en virksomhed som sælger via helt andre og mere personlige kanaler, hvor det fungerer rigtig godt.
Det ændrer ikke på at din online-profil skal være 100% i orden.
Der er masser af virksomheder som skal fokusere på at ’sælge’ som de altid har gjort, og så er det bare hamrende vigtigt, at når de henviser nye kunder til deres website, at det virker og sælger.

Hold fast i dine eksisterende kunder

Det er også vigtigt for eksisterende og tilbagevendende kunder der besøger dit website, at din online profil er tip-top – også på mobile enheder. Det svarer til at de besøger dig i din dagligstue. De skal føle sig godt tilpas, afslappet og tillidsfulde De skal kunne rekvirere al den nødvendige information nemt og enkelt.

Tænkt hvis én af dine bedste kunder kom forbi en konkurrents website, og fandt det langt mere interessant? – Så den der med: “Jamen vi får ikke vores kunder via vores hjemmeside” Den holder for de flestes vedkommende ikke idag anno 2015. Alle tjekker markedet og googler! Du og din forretning skal ha’ den “fedeste” online profil for at holde fast i eksisterende kunder.  Det er også “online markedsføring”.