Hvad sker der for Prop & Co?

journal
26.10 2015

Nyt website

Bureaunyheder | propogco
Endelig kan vise hvad vi kan!

Der har været rigeligt at se til, så vores eget website blev fuldstændigt nedprioriteret. Men nu er det her altså – og vi er godt grundigt glade for at vi kan dele visitkort ud – uden “altså vores hjemmeside virker ikke, men emailen er go’ nok”!

16.10 2015

Webshop lander hos Prop & Co.

Kundenyheder | propogco
Store visioner kræver en ordentlig løsning

Heldigvis faldt shopejerens valg på Prop & Co. De går med store armbevægelser og stor passion. De 2 ting klinger rigtigt godt med Prop & Co. Vi kan desværre ikke løfte sløret for shoppens navn endnu.

2.10 2015

Velkommen til VOPA

Kundenyheder | propogco

Her fik vi virkelig chancen for at skabe noget fra bunden – og det er vi svært glade for! Et logo er ret grundlæggende for hvordan en løsning ender i sin helhed.

16.09 2015

Velkommen til A1 Consult

Kundenyheder | propogco
Kunden

A1 Consult er en spændende ingeniør-virksomhed med speciale indenfor havne- og vandbyggeri. Vi er i fuld gang med at fuldende deres nye online profil som bliver helt unik, og vil være med til at tegne deres virksomhed på internettet.

7.09 2015

Ny medarbejder! Wuuup!

Bureaunyheder | propogco
Velkommen Mikkel

Mikkel bliver nu en del af det lille Prop & Co. team og skal være med til at finde danmarks fedeste kunder. Udover en salgsinsats skal Mikkel være med til at servicere eksisterende kunder.

28.08 2015

Webbureau i Randers

Andet | propogco

Vi er et webbureau med base i Randers, og vi elsker at arbejde med lokale kunder

 

Søgte du efter “Webbureau i Randers” ?

Måske vil du bare gerne til forsiden som du finder lige her.

Costumer reviews slider

  • VOPA EjendomsadministrationDORTE FRIIS, KOMMUNIKATIONSKONSULENT

    “Vores samarbejde med Prop & Co. har været værdifuldt og effektivt, og vi er endt op med en hjemmeside, der både har et moderne look og udstråler professionalisme og seriøsitet.”

    Se case

  • henrikernst.comHENRIK ERNST, STIFTER

    "Prop & Co. med Morten i spidsen, leverer varen hver gang! Han holder hvad han lover, kommer med kreative ideer og leverer topklasse-design.

    Se case