Velkommen til VOPA

Administration af ejendomme

back

Ny identitet - Nyt logo og nyt website

Her fik vi virkelig chancen for at skabe noget fra bunden – og det er vi svært glade for! Et logo er ret grundlæggende for hvordan en løsning ender i sin helhed.

Nyt logo

Vi fik lov at gå i dybden med et nyt logo fordi deres gamle var slidt, og dermed ville blive svært at integrere på et nyt og moderne website. Vi designede et logo som kunne stå helt enkelt og komplimentere deres ydelser. Logoet kan ses her.

Nyt website

Huse og tage! Vi har skabt en online identiet inspireret af hus, tag og konstruktion. Sådan helt simpelt, og med stor fokus på brugervenlighed. Ejendomsforeningerne, som er kunderne, skal lynhurtigt kunne navigere i VOPA’s produkter. Samtidig var det vigtigt at få integreret en film som kunne vise VOPA frem på en simpel måde. Denne video er der skabt plads til centralt på forsiden. Websitet er selvfølgelig 100% tilpasset alle skærmstørrelser og enheder.

Vi har også skabt en løsning til de foreninger de administrerer

Ikke mindst har vi fået lov at levere det intranet-system samt website, som alle deres kunder skal bruge.
Løsningen kan samle kommunikation mellem bestyrelsesmedlemmer og beboere, den kan håndtere alle vigtige dokumenter i et filbibliotek samt håndtere dokumentgodkendelse af vigtige dokumenter bestyrelsen imellem. Se et eksempel her.

Fra Ejendomsadministration i København til webbureau i Randers

Ja, der er et stykke vej fra VOPA’s kontor i København og til Prop & Co.‘s ditto i Randers. Men selvom vi er et webbureau i Randers – i det mørke Jylland, så har kommunikationen med VOPA været helt smertefri. Via telefon, mail og skype har vi kørt hele løsningen igennem uden de store udfordringer.

Se case her

Costumer reviews slider

  • VOPA EjendomsadministrationDORTE FRIIS, KOMMUNIKATIONSKONSULENT

    “Vores samarbejde med Prop & Co. har været værdifuldt og effektivt, og vi er endt op med en hjemmeside, der både har et moderne look og udstråler professionalisme og seriøsitet.”

    Se case

  • henrikernst.comHENRIK ERNST, STIFTER

    "Prop & Co. med Morten i spidsen, leverer varen hver gang! Han holder hvad han lover, kommer med kreative ideer og leverer topklasse-design.

    Se case