Webshop lander hos Prop & Co.

E-commerce business

back

Vil være danmarks førende webshop indenfor sin niche

Store visioner kræver en ordentlig løsning

Heldigvis faldt shopejerens valg på Prop & Co. De går med store armbevægelser og stor passion. De 2 ting klinger rigtigt godt med Prop & Co. Vi kan desværre ikke løfte sløret for shoppens navn endnu.
Med visonerne om at skabe en decideret community platform, integreret med en stor webshop, er der i den grad muligheder for at tage markedsandele i en niche som denne.

Integreret blog og shop

Kunden vil bruge det nye buzz “content marketing” som bærende i deres markedsføring. Med kvalitetsindhold, tips, tricks og ekspertviden skal de besøgende kunne navigere rundt i blog-indlæg og produkter på én gang.

Kundeklub

Som en del af kundeklubben kan medlemmerne modtage særlige VIP-tilbud, og de kan tage del i et spirende community. Vi glæder os ustyrligt til at følge shoppen.

Costumer reviews slider

  • VOPA EjendomsadministrationDORTE FRIIS, KOMMUNIKATIONSKONSULENT

    “Vores samarbejde med Prop & Co. har været værdifuldt og effektivt, og vi er endt op med en hjemmeside, der både har et moderne look og udstråler professionalisme og seriøsitet.”

    Se case

  • henrikernst.comHENRIK ERNST, STIFTER

    "Prop & Co. med Morten i spidsen, leverer varen hver gang! Han holder hvad han lover, kommer med kreative ideer og leverer topklasse-design.

    Se case